VIDEOBLOG TEASER (GONE WRONG)

NynneOm mit livKommentarer

For noget tid siden skrev en kvinde en kommentar på Instagram. Hun skrev, at hun havde prøvet at læse på min blog. Men næsten var faldet i søvn. Hun blev simpelthen træt, af at læse. Og skrev at hun synes den er “langhåret”. ØV! Tænkte jeg. Og panikkede.

Jeg mener jo at denne blog er meget vigtig. Jeg vil en helt masse. Og ikke søvndysse. Derfor tænkte jeg, at nu ville jeg lave noget nyt, opkvikkende og spændend. Slippe håret løs og lave en VIDEOBLOG. Her kan I se hvad der kom ud af det.

Jeg er ikke sikker på hvor meget mere sindsoprivende medieskiftet vil gøre bloggen.

Hvad siger I?

4 Kommentarer på “VIDEOBLOG TEASER (GONE WRONG)”

    1. Den må jeg så forsøge at genskabe, hvis jeg kaster mig ud i en reel videoblog. Baggrunden her er fra et sommerhus i Rågeleje, så er ikke lige inde for rækkevidde.

  1. Åh, jeg synes din blog er så fin som den er. Den kan noget de andre ikke kan. Ville blive lidt ærgerlig, hvis det blev en video blog, det ville jeg aldrig få kigget på…

    1. Mange tak for de rosende ord, Tanja♥️. Det bliver bestemt ikke til en udelukkende videoblog. Mange tak for din feedback!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *