STILHED PÅ BLOGGEN

NynneOm mit livLeave a Comment

Der har været ret stille herinde. Stilheden skyldes, at min kæreste har fået nyt job, som gør at jeg ikke har den samme tid til at læse, tænke og blogge. Jeg skal lige finde ud af hvordan jeg finder tiden.
Samtidig er jeg ved at flytte bloggen. Jeg får hjælp til det, men jeg har alligevel måtte bruge den ledige tid på ting omkring den flytning. Det bliver ikke et permanent blog-stop, men der vil formentlig være lidt længere imellem indlæg, som kræver mere tankevirksomhed end hvad jeg magter at mobilisere efter kl.21 og før kl.23.30.
Om halvanden uge skal vi dog på ferie, og så skal der bloggen! For nogle er ferie forbudet med kvalitetstid med børnene. Det er soooooo yesterday for mig. Jeg har tænkt mig at sætte lås på badeværelsesdøren og leve af vand og Rasul i en uge. Ja, og hvad er Rasul? Det vil jeg måske tale om en anden dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *