SOMMERKLAR 1-2-3 (TÆM NATUREN!)

NynneOm mit livLeave a Comment

Sommeren er over os. Ja, er den ikke? Er maj ikke en sommermåned. Nåh, det føltes i hvert fald sådan i fredags, da H, T, Tobias og jeg sad i Frederiksberg have og spiste is. Jeg havde gummisko og strømpebukser på, fordi jeg troede det var vinter. Der i heden blev jeg fristet til at smide strømpebukserne og gjorde det. Og fandt ud af at det er længe siden at det var sommer sidst. Jeg har fået hår på benene, og det er mildt sagt. Tydeligt at “Return of the werewolfs” kørte for min kærestes indre øje, da han måtte give mig ret i at det er voldsomt og imponerende, som naturen kan brede sig, hvis den får de rette vækstvilkår.
Har set på Instagram at det er ved at blive moderne med kropsbehåring. En fik vist over 90.000 følgerne fordi hun lod håret stå i et år, og lavede yoga imens. Så trist at erkende at jeg kunne have haft 180.000 og måske tjent penge, hvis jeg havde fået taget selfier af mig selv i skovskiderstilling, mens jeg tørrede madrester op fra gulvet. har stort set ikke bestilt andet de sidste to år. Men egentlig, så er jeg slet ikke klar til at være så moderne. Og når jeg kigger rundt, så er det vist i al almindelighed også det tæmmede look, der er fremme. Sommer betyder altså stadig “Tæm naturen”. Så efter at have lignet et opadstående marsvin i Frederiksberg have gik jeg hjem og bad om 30 minutters lås på badeværelsesdøren med remedier, som mest ligner indmaden i min mors mands redskabsskur.
Her følger en guide til at tæmme naturen og blive sommerklar 1-2-3:
Pincet:
Når forårssolen rammer dit ansigt for første gang efter et års hi, så kan lyset falde på en særlig afslørende måde. På dit ansigt, din sjæl og igennem dine vinduer. Min kæreste sagde engang, kort efter at vi havde mødt hinanden, at han synes det var frastødende når kvinder har hår i ansigtet. Kan huske at jeg tiksede med mit ene øje og prøvede noget med “nåh ja ja da det er ik så godt da”, og tog mig til hagen og prøvede at smile sødt. Jeg har altid været pelset. Spørg selv min mormor. Hun har altid fortalt mig, hvor charmerende jeg var som barn og så dunet. Dunet!?! Det der gror på min hage vil jeg nu ikke kalde dun, men nærmere… træstammer, der gror ud af mit ansigt. En dag fandt jeg en fuglerede i en af dem bygget af mit eget hår! En anden dag, havde jeg glemt at låse badeværelsesdøren, og Tobias overraskede mig lige der hvor jeg var ved at rive egetræet ud af hagen med rødder, fuglerede og det hele. Han lukkede døren uden en lyd og vi talte aldrig om episoden igen. Han læser heldigvis ikke med her. Synes det er nok pjat på den blog, for hvem gider at skrive om sig selv, og hvem gider at læse om det. Mig. Hans skæggede kæreste. Med en pincet kan du fjerne dit fipskæg og gedebukken, rydde hele skoven og forringe iltniveauet i atmosfæren ved at forhindre fotosyntesen. MEN HUSK AT SÆT LÅS PÅ DØREN! Og når du nu er igang, så ryd også øjenbrynene, de kan sprede sig helt ned på pupilerne.
Fodhøvl:
Når man er gravid sker der et eller andet med tyngdepunkterne, har jeg fået forklaret, og det gør at vægten bliver samlet på hælene. Det resulterer for mange kvinder i vulkandybe revner i den hårde hud. Heller ikke her var jeg skånet, og da mine fødder i forvejen er mærkelige, så samler der sig hård hud stort set over det hele fra anklen og ned. Tænkte efter at jeg havde høvlet løs i et kvarters tid, at det da var godt at det var mit udstødte hår, og ikke den hårde hud, som vi gav til fuglene. De var helt sikkert gået igang med monumenter på størrelse med Carlsbergbyen. Og det har vi set rigeligt af!
Ragekniv:
Taler for sig selv. Og det gjorde mit Unidrain også. Blev så belastet, at der nu er vand i kælderen. Og det triste af det hele er, at det ikke er løgn.
Hmm…. Rimelig kort liste, alligevel. Havde tænkt, at jeg skulle op på ti ting. Var også inde over noget med remedier og tiltag mod appelsinhud, men der findes desværre ingen. Jeg har haft appelsinhud siden jeg var 7 måneder gammel og har været både tyk, tynd, og på alverdens diæter siden. Har du det, så slipper du aldrig af med det. Men du kan spise kage mens du betragter fordybningerne i spejlet. Lagde opskriften på den lækreste banankage op på Facebook-siden til de interesserede.
Det her blev til en tretrins-guide. Nu er jeg sommerklar og tæmmet, og klar til at tage billeder af mine glatte og glinsende ben fra den rette vinkel. Og du kan nu blive det sammen. Det kræver kun en tur i Matas og en lås på døren! Og en affugter i kælderen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *