OM REVOLUTIONEN I AT ITALESÆTTE OG PRAKTISERE, OG OM DET DER ER GODT NOK

Nynne#adskillelseskultur, #omsorgsrevolution, MUSTHAVES TIL BABYEN (I EN ADSKILLELSESKULTUR), Om mit livLeave a Comment

En kvinde skrev, at jeg også skal skrive om alt det der er godt nok. I samme nu kom en anden kvinde mig til undsætning, da hun linkede til denne “musthave”, som jeg selvfølgelig vil dele med jer. Der laves udstyr, der gør det lettere at få sine børn tæt på, hvor de hører til. Også til mændene. Det her er glædeligt!

Jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at skrive, at jeg faktisk glæder mig over rigtig meget. Og at jeg i denne tid får øje på så meget, som jeg synes er mere end bare godt nok.

Forledes hægtede jeg mig på en snak om REVOLUTION, og spurgte de to samtalepartnere, hvordan vi laver sådan en. En REVOLUTION som helt fundamentalt vil ændre vores adskillelseskultur til en verden, hvor vi lever sammen og med hinanden i meningsfulde fællesskaber med betydningsfulde andre.

Dette svar fik jeg:

“Jeg tror at første skridt er ITALESÆTTELSEN og PRAKSIS🌈 Det at der er nogle der begynder at tale imod majoritetens kulturelle normer og at vi i praksis også lever på en måde der bryder med de fremherskende kulturelle normer.”

Jeg glæder mig over, at flere og flere bruger deres unikke og personlige stemmer til at sætte ord på, hvorfor de ikke vil affinde sig med at rette ind efter den adskillelseskultur, som vi har skabt. Flere og flere fortæller åbent og ærligt om hvorfor og hvordan den er skadelig for os.

Jeg glæder mig over at flere og flere vælger at bryde med normerne, og praktiserer en anden livsstil. Og at de i den forbindelse tør at italesætte, hvorfor de gør som de gør. På den måde vendes vores øje, som videoen ovenfor også gør, til at se noget andet der bryder med normer omkring adskillelse.

Jeg glæder mig over at være i kontakt med så mange mennesker, der beriger mig i min Verden, når de fortæller om deres tanker og følelser, og deres konkrete måder at indrette sig.

Og så glæder jeg mig over at mine børn, for første gang i to uger, sover middagslur samtidig og at min kæreste kommer hjem om lidt. Og over at vi skal hen til min svoger og overnatte fra lørdag til søndag i et kollektiv, som han lige er flyttet ind i. Og jeg glæder mig over den varme sol der varmer mine kinder, som jeg sidder her og drikker kold kaffe.

Der er rigtig meget der er mere end bare godt nok. Og det glæder jeg mig over♥️

Rigtig god weekend til jer♥️♥️♥️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *