OUTFIT OF THE DAY & GIVEAWAY

NynneOutfit of the dayKommentar

Indlægget indeholder ikke affiliatede links.

Nu må det være på tide, at jeg kommer lidt ind i blogger-kampen. Og i dag er en særlig god dag for det. Dagens outfit synes jeg nemlig fortjener sit helt eget OOTD-indlæg. Og mit første. Her ses jeg strålende omkap med forårssolen i sejers rus over, at jeg er nået tilbunds i vasketøjet. Det ved man at man er, når man hænger håndvaskede uldsokker op på radiatoren i slutningen af april.

I ser mig i bare tæer med knyst og lækre mohair skiunderbukser med knæ og skridt i. De kan dateres tilbage til 1996. Tæerne 1985. Skønne produkter, som jeg har været så heldig aldrig at vokse ud af i længden. Den brunligt mønstrede sweater er et fejlkøb fra en “genbrugsstation” i Sverige. Vi kender nok allesammen det der med, at vi ikke skulle have andet end et gulvtæppe til badeværelset, og så kommer man hjem med en stråkuffert, 6 plastikbøtter, en blender med fuglelort på, en barbie-hest, en kælk og ja, en brunlig sweater, der kradser og har dårlig pasform. Som skrevet indeholder indlægget ingen affiliatede links, hvilket for det første betyder at jeg ikke tjener penge på, at fortælle jer om min påklædning. Mega øv!
For det andet betyder det, at det er svært for jer at få fingrene i det her tøj. Nu da jeg er ny i de her, vil jeg benytte feje tricks for at lokke læseren til. Hvis der sidder en derude og tænker “Øv, sådan en tyk uldsag vil jeg også have”, så gå ind i KONTAKT og send mig en besked.
GIVEAWAY!
Jeg giver simpelthen sweateren til personen bag første henvendelse – altså gælder først til mølle princippet. Underbukserne er jeg ikke klar til at gå af med.
Må solen også skinne på jer derude!

Én kommentar på “OUTFIT OF THE DAY & GIVEAWAY”

  1. Pingback: VINDEREN AF MIN GIVEAWAY! - Verden ved siden af

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *