MY STRESSFREE LIFESTYLE

NynneOm mit livLeave a Comment

Når jeg kigger inde på instagram, så ser jeg et ofte benyttet hashtag. #stressfreelifestyle eller ligefrem #stressfreelife. Og det får jeg akut stress af. Jeg burde have alle muligheder i denne verden for at være det mest tilbagelænede, cool menneske, der bare sagde “no worries”. Som min kæreste ofte fortæller mig at aaaaaaaalle sagde til alt, da han rejse i Australien. Det var bare så skønt, syntes han. Ligegyldig hvad Tobias siger til mig, så siger jeg “ØØØØØØHHHHH, det skal vi sgu da ha gjort noget ved, mand. NU!”.
Vi har virkelig meget rum og tid til at være sammen, og “være i nuet”. Igen! I hvad for noget? Hvornår var jeg sidst i det? Jo, det var jeg da i lørdags på vej til min morsters fødselsdag. Der var jeg så rasende og oprevet i nuet, at jeg faldt og forvred min ankel på vej ud af vores stue. Efter H havde smadret min makeup pung ned i gulvet, og knust indholdet. Jeg græd. Alene. I nuet. I mit soveværelse, hvor der lugtede af urin. Og vi havde travlt. Vi skulle til fødselsdag. Og jeg hader at komme for sent! Har mistet mange venskaber, pga. forsinkelse. Er blevet mere large efter jeg har fået børn, men jeg siger jer, jeg er en emsig kælling, når det kommer til tid. Og hvorfor?
Da jeg var yngre så sagde min veninde og jeg altid at vi ville “malke tiden”. Og så tog vi på fire døgns dødsdruk på Nørrebro, og var deprimeret to dage efter. Vi gik mange runder om peblingesøen og græd og filosofierede over om vi havde fået det liv vi drømte om, da vi var små. Og på skift forestillede os hvem der ville blive den andens næste kæreste. Vi var 21 år, og havde ikke nået meget, syntes vi.
Måske er jeg bare essensen af den kultur, som jeg skrev om forleden. Jeg vil rigtig gerne have det bedste ud af tiden. Jeg vil ikke så gerne gå glip af det vigtigste, og det vil jeg heller ikke have at mine børn gør. Så derfor jager jeg dem ned af Vesterbrogade hver uge, fordi vi skal være i legestuen kl. 10 nul nul, når den åbner! Og jeg jager dem gerne hjem igen bagefter, for de skal nå at sove, inden de bliver for trætte og det bliver for sent. Hvis min kæreste ikke har ryddet af, mens jeg har puttet børn, så er den aften ødelagt. Vi skal jo udnytte tiden! Det skal være effektivt. Sådan har jeg det. Og sådan har min kæreste det ikke. Han er virkelig god til at være nærværende. Totalt moderne! Og rigtig dårlig til at MULTITASKE! Han kan fokusere på at lege forhindringsbane i to timer. Jeg kan hoppe ned fra sofaen engang, men så få øje på en potteplante der er ved at dø, som jeg lige skal have vandet, og da lige sat vand over til kikærter, nu jeg alligevel har tændt for det kolde vand. Og så kommer jeg i tanke om det våde tøj der ligger i vasketøjsbunken og bliver jordslået. Og går i gang med det. Shit, en dårlig mor, hva!!!??
Jeg ville ønske, at jeg kunne lægge det der effektivitetsgen væk. Og være lidt mere stressfree lifestyles-agtig. I nuet. Nærværende. Men på den anden side, så ville alt vores tøj være lavet om til kompost nu, og det samme med planterne i vindueskarmen. Det mener min kæreste selvfølgelig ikke. Det ville bare blive gjort i hans tempo. HSHAHAHAHHAAHHAH! Sig det til kvælstoffet i vores vasketøjsbunke! Tror den har sine egne planer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *