EN MUSTHAVE MERE – HAPPIEST BABY SNOO SMART SLEEPER

NynneMUSTHAVES TIL BABYEN (I EN ADSKILLELSESKULTUR)Kommentarer

Måske gik man rundt og syntes at den økologiske og Instagram-venlige Nature Sway vugge kunne et eller andet. INTET sammenlignet med dette vidunder af en musthave, som jeg netop er blevet bekendt med. Nature Sway er noget, rent ud sagt, oldnordisk hø. Ud med den. Ind med noget nyt!

Med det her produkt skal du slet slet ikke røre din baby. Det eneste du skal gøre er at spænde barnet stramt i selen med velcro, lyne soveposen sammen og tape din baby fast i bunden af vuggen. Tryk derefter på en knap og du kan gå din vej. Sådan! Hvis barnet begynder at græde i løbet af natten, vil der, helt uden din indblanden, blive skruet op for fuglesangen og vibrationerne.

Hvis jeg bare havde kendt til “Happiest Baby Snoo Smart Sleeper” allerede dengang da jeg fik min førstefødte, så havde jeg nok ikke siddet her til morgen og lignet en druknet gammel abe. Tænk alle de ture frem og tilbage fra kagen, kaffen og kedsomheden til krogen i loftet og slyngevuggen hvor min datter tilbragte hendes halve spædbarnsperiode. Måske jeg ikke en gang ville have haft min ligtorn i trædepuden den dag i dag, hvis jeg bare havde kendt til dette vidunder (eller vor tids djævel).

Men ak, ja. Man kan altid blive klogere. Og jeg er så taknemmelig for at have følgere, der holder mig opdateret på the latest. Tak, Trine♥️♥️♥️

(Hvis man er i tvivl om hvordan barnet spændes fast og hvordan man trykker på knappen, så findes der et væld af videoer på youtube, hvor privatpersoner viser hvordan dette populære produkt fungerer.)

5 Kommentarer på “EN MUSTHAVE MERE – HAPPIEST BABY SNOO SMART SLEEPER”

 1. Jeg ser to stadigt tydeligere bevægelser i verden lige nu.

  Den ene er motiveret af en stadigt større fremmedgørelse, fordi den er uden forbindelse med menneskets åndelige ophav. Der er sket en skade på vores helt naturlige tilknytning. På vores vej ud af Paradis – som en mytisk fortælling om mennesket, der vågner til bevidsthed om sig selv og sin væren i Verden – har vi forvildet os væk fra Guds stemme i os. På denne fremmedgjorte færd på Jorden farer mennesket forvirret rundt for at skabe mening. Men mening kan vi ikke skabe selv. Vi kan lave nogle aftaler om, at vi ikke generer hinanden mere end højst nødvendigt, og skrive disse aftaler ned, hvis nogen skulle glemme dem. Men det giver os ingen mening, vi kan bygge et liv på. Og det ved det lille barn. Det kan mærke vores forvirring. Derfor græder det.

  Den anden er motiveret gennem det lille barns tilknytning til sine primære omsorgspersoner. Ved at erfare denne tilknytning finder det lille barn sin indre ro og bestemmelse og kan gå vide
  re ud i livet bevæget af denne dybe meningsfylde. Det giver styrke og tillid og kærlighed til livet. Her åbnes døren ind til kærlighed og empati.I denne måde at være i Verden på er der en intuitiv viden om, hvordan jeg allerbedst tager vare på det lille menneskebarn. For i denne bevidsthed ved jeg, at alting hører sammen, og jeg har en dybt betydningsfuld plads i livet sammen med andre mennesker. Ja, sammen med hele skabelsen. Min dybeste forståelse af væren er en lyttende tilgang til alt det skabte.

  Som jeg ser det, er der en dyb mening i, at disse to bevægelser bliver smerteligt tydeligere lige nu. Det giver en helt enestående mulighed for, at hele Verden kan komme til besindelse. For hele Verden gennemlever nu en forførelse helt ud i den fjerneste krog af fremmedgørelsen – af den brudte tilknytning. DÉR LIGGER DET LILLE BARN HELT ALENE OG BLIVER SNYDT OG FRARØVET SINE LIVSMULIGHEDER AF DYBT SKADEDE VOKSNE, DER STIKKER DET ET PSEUDOLIV, FORDI DE – ENDNU – IKKE MAGTER AT FORHOLDE SIG TIL DEN DYBE SKADE, DE SELV BÆRER PÅ.

  Men stadig flere bliver vækket – omvendt – ved at se sandheden i den – bogstaveligt talt – skrigende kontrast. – Vi må hjælpe hinanden med at bære smerten ved erkendelsen af vores smertelige og helt forvildede kurs i livet.

  Jeg tænker, at en vugge som den her fremviste vil være med til at kaste lys over forvildet land for rigtigt mange. Så glædeligt.

  1. Tak for dine altid rammende ord.

   Ingen tvivl om at vi står mit i et brændpunkt lige nu.

   Tak for at du er med til at minde os om hvad vi skal fokusere på. Som du tidligere har sagt: “Det lille barn kalder os til besindelse”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *