MIT LIV I HAMSTERHJULET

NynneOm mit livLeave a Comment

En kvinde skrev til mig og spurgte, hvordan vi har fået indrettet os i hamsterhjulet, så trivselsproblemet ikke er for stort.
Vi har indrettet os sådan her:
Før jeg fødte søn, T, gik jeg hjemme med min datter, H, efter end orlov. Vi kunne indrette os sådan, fordi jeg fik tilladelse til at udskyde mit speciale. Oveni det var det muligt for os, at få tilskud til pasning af eget barn, hvilket er en (fantastisk) ordning i Frederiksberg kommune. Jeg er altså gået fra et års barsel, til et halvt års hjemmepasning af H, og så på barsel igen. Da jeg fik T, og H var 20 måneder, ansætte vi min mor som privat børnepasser for H. Da min mor samtidig er ved at starte sit eget bryggeri og firma op, er vores “ansættelseskontrakt” meget fleksibel. Altså er der ikke særlig meget hamsterhjul over vores liv. Og det har der aldrig været. Og forhåbentlig kommer der det heller ikke – hvis hamsterhjul skal forstås, som et liv med to voksne, to fuldtidsstillinger, to små børn og to institutionspladser.
Håber det var svar på spørgsmålet.
Som skrevet andensteds, så har jeg store vanskeligheder med at få kommentarfelterne tilknyttet hvert enkelt blogindlæg. Håber at der kommer styr på det i løbet af denne uge.
Hvis man har spørgsmål, kommentarer eller andet, så skriv til mig igennem kontaktformularen. Eller på instagram. Eller facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *