LØRDAGSBIO #5 – JEAN LEIDLOFF ‘OM KONTINUUM-BEGREBET’

NynneLørdagsbio, Om bøgerLeave a Comment

Så blev det endelig lørdag igen og på opfordring fra en læser af bloggen, kommer lørdagen også til at stå på Kontinuum-begrebet. Og det fornemmer jeg at der er flere, som er glade for.

Bogen er uden tvivl enormt kontroversiel, da den stiller spørgsmålstegn ved det der betyder mest for os alle. Og er vigtigst for os alle. Måden vi behandler vores børn. Og den fortæller os, at vi behandler vores børn på en måde, som ligger grundlaget for et liv i afsavn, rastløshed og forvirring.

Det er hård læsning, og det skal da heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg stadig ryster lidt på hænderne her seks måneder efter at have læst bogen første gang. Alt er på spil!

Det gør mig simpelthen så glad, at modtagelsen af bogen har været så god. Tænk, at der sidder så mange mennesker derude, som kan rumme det her. Tage det ind. Stille sig nysgerrige! Og forholde sig til disse livsnødvendige budskaber. Flere har efter læsningen af min boganbefaling selv læst bogen, andre har spurgt mig hvordan man får fat i den (hvilket der arbejdes på) og en tredje har spurgt, hvordan man indretter sig praktisk med udgangspunkt i bogen.

Som nævnt, så anser jeg denne bog, som en af de vigtigste bøger der findes. Og en bog, som kan være udgangspunkt for at vi får opbygget et bedre grundlag for en ny verden. Med udgangspunkt i denne bog kan vi “tænke verden anderledes”. Hvis vi tør at se på os selv og på vores børn, med nye øjne. Og det ser jeg nu, at der er så mange, der tør♥️♥️♥️. Med udgangspunkt i denne bog kan vi skabe en ny verden af tilknytning.

Her kommer der to lørdagsfilm

En kort version:

Og en lang version:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *