LATEST NEWS PÅ RAMASJANG TV: ‘Gurli Gris’ i en adskillelseskultur

NynneMUSTHAVES TIL BABYEN (I EN ADSKILLELSESKULTUR)Leave a Comment

LATEST NEWS PÅ RAMASJANG 💡’Gurli gris’ i en adskillelseskultur. Selv det grisebarn er blevet fjernet fra brystet, lagt i egen seng, på eget værelse, og da det, som sædvanligt, ikke kan beroliges, så får fargris ideen at køre en tur med grisebarnet i bilen eller barnevognen. #whitenoise. Lyde beroliger grisebarnet.

Hvorfor?

Aldrig falder det de grise ind, at tage grisebarnet ind til dem. Aldrig falder det de grise ind, at det er lyde fra andre artsfæller, som beroliger. Fremmedgjorte står grisene på afstand af ungen og kigger fortvivlede på hinanden. Og på ungen, der vræller i sin vugge. Yngelpleje, som det mest naturlige i verden er blevet gjort dybt dybt fortvivlende for ‘Gurli Gris’s familie.

Og for os mennesker!

Hvor er det vigtigere end nogensinde før, at vi stiller os kritiske overfor de her løgnehistorier, som bliver os fortalt. Som DR fortæller os og vores børn.

Vi kan starte med at spørge os selv: Hvordan er det mest naturligt for en grisemor at behandle og omgås sine unger? Hvordan er det mest naturligt for en menneskemor at behandle og omgås sine unger?

Dag for dag bliver det tydeligere og tydeligere for mig, hvor indviklede vi er i løgnehistorien om hvordan vi bedst behandler og omgås vores unger.

Vi står overfor en udfordring i “kluddermor”-disciplinen💡♥️

Der er en stor kraft i at vi nu er rigtig mange, der forstår vigtigheden i at vi vikler os ud. At der er rigtig mange, som har fundet modet til offentligt at ITALESÆTTE hvad der er barnets behov og åbent PRAKTISERE andre livsformer, hvor barnet indgår som en naturlig del af en meningsfuld livssammenhæng. Hvor barnet, og alle vi andre, som det mest naturlige i verden, indgår som del af fællesskabet♥️♥️♥️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *