JEG HAR FUNDET MIG SELV.

NynneOm mit livKommentar

Der har været stille på bloggen de sidste dage. Det skyldes at der er skete noget vildt og skelsættende for mig i onsdags (kort efter jeg havde hevet min datter hen af fortorvet, som man kunne se på Instagram). Jeg har, som man siger, fundet mig selv, og det har jeg ligesom måtte summe over. Har i en længere periode søgt og søgt, og mærket, at noget føltes forkert. Jeg har stillet mig selv mange spørgsmål. Hvor skal jeg hen? Hvad vil jeg egentlig med mit liv? Og mest af alt har jeg spurgt mig selv: Hvem er du egentlig? Når alt kommer til alt, og alt det overflødige er barberet fra. Hvem er Nynne?
Idag fandt jeg svaret. I Guds hus, hvor jeg oftest om onsdagen fordriver tiden i legestue med mine børn. Min datter hiver skæbnesvangert to bøger frem fra en bogkasse i hjørnet af kirken. Bøgerne Da Jesus helbredte en lam mand og Guld-hamsterets liv og færden. Jeg kunne mærke, hvordan en indre higen blev vagt i mig, og det var med en klump i halsen, at jeg begynder at læse for min datter. For hver side falder mit liv og min skæbne mere og mere på plads. Det hele giver pludselig mening, inklusiv dette indlæg.
Endelig ved jeg hvorfor jeg dagligt har lyst til at kværke min kæreste, og bide ham i ansigtet med sleben tand. Hvorfor jeg hver morgen vågner op med høj puls, nervøsitet og dårlig ånde. Hvorfor jeg får lyst til at stikke neglene i mine børns lår, eller æde dem, når de på fjerde time går mig på nerverne. Eller lyst til at slæbe dem rundt i nakkeskindet og lægge dem ud i en sko i entreen. Hvorfor jeg per instinkt nægter samleje, men til gengæld skal have en kvart fløde på mine jordbær hver aften. Hvorfor jeg bider, hvis jeg bliver forstyrret under husarbejde eller søvn.
JEG ER ET FUCKING GULD-HAMSTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én kommentar på “JEG HAR FUNDET MIG SELV.”

  1. Pingback: LØRDAGSBIO #2 - SOCIAL MEDIA ADDICTION - Verden ved siden af

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *