JEG BLEV OPFORDRET TIL DET HER!

NynneOm mit livKommentarer

Da jeg skrev mit forrige indlæg om min motivation bag, at starte bloggen, glemte jeg at skrive at jeg faktisk er blevet opfordret til det! Og at det egentlig var her ideen opstod, nemlig da jeg lå i sengen med 40 i feber og i den forbindelse kom i slem uføre i et kommentarfelt hos en anden blogger. En meget kendt en der både har vundet priser og været i fjernsynet! Hun mente at jeg “ørlede” udover hendes blog og var dramatisk og grov. Jeg blev også kaldt løgner. En kaldte mine feberophedede udtalelser (som jeg iøvrigt står 100% ved idag med en temperatur på sådan cirka 37 grader celsius) for “frelst ekspertpladder”. Samme person opfordrede mig dog alligevel til at lave min egen blog, men understregede at jeg aldrig ville få nogen til at lytte eller vinde tillid med min “bedrevidende, bebrejdende og prædikende tilgang”.
Øv, tænkte jeg. Blev selvrandsagende. Og så begyndte penicillinen heldigvis at virke. Og så kom jeg videre. Men alligevel ikke helt.
Og så fandt jeg på bloggen Verden ved side af.

5 Kommentarer på “JEG BLEV OPFORDRET TIL DET HER!”

  1. Pingback: MIN BAGGRUND - Verden ved siden af

  2. Pingback: AT HAVE ELLER AT VÆRE - Verden ved siden af

  3. Seriøst, er så nysgerrig på hvem den blogger er!(?) Har et par stykker under mistanke, for hold da magle hvor har nogle kendisbloggere da bare så utroligt travlt med alt andet end deres små børn. Har tit tænkt over det og det giver mig helt ondt i maven

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *