INTERVIEW OM MINE TANKER BAG BEGREBERNE “ADSKILLELSESKULTUR” OG “OMSORGSREVOLUTION”

Nynne#adskillelseskultur, #omsorgsrevolution, Om mit livKommentar

“Begrebet “adskillelseskultur” blev ikke skabt, fordi jeg ønskede at mommy-shame, forældre-bashe eller tale dårligt om andre. Læsningen af den bog (‘Kontinuum-begrebet – betydningen af tidlige “i-favn”-erfaringer og nære livssammenhænge.’) var en bevidsthedsmæssig eksplosion, som jeg kan huske, efterlod mig med vejrtrækningsproblemer og hulkegråd hjemme i min seng sammen med min baby. Det var en helt ekstrem bevidsthedsudvidelse, som jeg, set i bakspejlet, var klar til at tage ind.”

Jeg har for første gang stillet op til et interview, hvor jeg svarer på, hvor begreberne #adskillelseskultur og #omsorgsrevolution kom fra, og i den forbindelse beskriver de oplevelser, tanker og følelser, som begreberne flød fra.

Hvis I har lyst, så kan I læse interviewet, som Marta, der står bag fødslen.dk, har lavet med mig HER.

Én kommentar på “INTERVIEW OM MINE TANKER BAG BEGREBERNE “ADSKILLELSESKULTUR” OG “OMSORGSREVOLUTION””

  1. Hej Nynne.
    Jeg er Caroline Hampel Goths søster, og er igang med min bachelor om pædagogik, og har valgt at skrive om trivsel, indenfor de nye retningslinjer vi pædagoger skal arbejde med, samt hvilken konsekvenser det vil have for børnene at deres institutionelle dagligdag bliver så anderledes.

    Og hvordan en masse frygt for smitte vil påvirke børnenes narrativer.
    Jeg tænker om jeg må interviewe dig indenfor de næste par måneder. (Jeg skal aflevere BA d. 4/6, så har lidt tid at løbe på). Håber at hører fra dig. De bedste hilsner Cecilie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *