INSPIRATION TIL EN LORTEDAG

NynneOm mit livLeave a Comment

Idag var en lortedag. H, T og jeg skulle i legestue, og alting var tumult, da vi skulle ud af døren. T var blevet for træt, H var sur over at hendes “Lotte-bukser” var til vask, jeg var dehydreret og træt og alt sejlede, da vi forlod lejligheden. Vi når kun lige rundt om havelågen, og så mærker H at hun skal tisse. Det havde jeg selvfølgelig glemt, at minde hende om. Jeg får løftet hende op i halsen og det ene ben, og hun får tisset, uden at ramme hverken mig eller hendes bror i ansigtet. Han hænger på min mave med ansigtet ganske få centimeter fra strålen. Lettet bliver hun hjulpet på benene igen, og hvad tror I?!?!? Jeg har kaget rundt i en stor fed og fugtig hundelort. Der er lort på Hannahs støvler, mine støvler og bæltet til bæreselen. Var tæt på at græde. Og det er ikke første gang det sker. Altså hverken at jeg smatter rundt i lort på min vej eller er tæt på at græde. Det flyder med lort omkring vores lejlighed. Der hænger poser til hundelort på alle hjørner, men alligevel smasker jeg ugentligt rundt i afføring fra dyr.
Jeg læste engang noget med, at man for at få folk til at ændre adfærd kan bruge humoren. Og at humor forlænger livet, så her til eftermiddag besluttede jeg mig for, at H og jeg skulle finde det tunge skyts frem og vende lortesituationen til en flagdag.
Håber det virker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *