AT VÆRE MOR

NynneOm mit livLeave a Comment

Ferien er slut. Det vil sige at vi er hjemme i vores lejlighed igen og min kæreste er tilbage på arbejde. Og det betyder at jeg er ene mand på skansen herhjemme. Min mor er nemlig fortsat på ferie. Sidder og savner lige nu.

Jeg synes at det kan være ensomt at være “hjemmegående”. Eller det, som jeg tror der menes når der skrives “fuldtidsmor”. Hvad i alverden er en fuldtidsmor?!

At være mor. Hvad betyder det? Man er vel stadig mor, selvom man ikke er sammen med sine børn dagen igennem? Ja, selv hvis ens børn er døde. Er den mor, så ikke mor længere? Hvor sidder moderskabet? At være mor er i min verden ikke noget man kan sidestille med at være ansat. Er betegnelsen #fuldtidsmor ikke at trække nogle arbejdsmarkedstermer ind i noget, der ikke handler om udbud og efterspørgsel?

Moderskabet handler om at du har båret et barn og gennemgået en masse processer i den forbindelse. Fysisk og følelsesmæssigt. Eller hvad?

Er alle mødre der ikke har deres børn hjemme og lever med dem hos sig fysisk dagen igennem #deltidsmødre?

Er betegnelsen #fuldtidsmor en måde at slå andre mødre oveni hovedet? Hvorfor betegne sig selv fuldtidsmor? Udover at det hashtag sikkert kan give dig følgere på Instagram.

Herfra bare et lille pip.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *