GID JEG VAR HAMSTER + RUNDSPØRGE

NynneOm mit livKommentarer

Sidder og skriver på et indlæg, der med udgangspunkt i et besøg i Babysam, oplister ting, som man kan ty til hvis man gerne vil have sit barn på afstand af sig selv. Og jeg tørster! Og mine ben sover. Og jeg har ikke i sinde så meget som at række ud efter en læbepomade af frygt for at min baby vågner.

Og så er det at jeg får denne ganske geniale idé. Kan mærke, hvordan drømmen puster mig i mine fedtede nakkehår. Drømmen om at gøre en stor revolutionerende opdagelse, blive stenrig og få en krop, som en af dem fra #balibodyresults.

HVORFOR sælger Babysam ikke hamsterflasker til kvinder med småbørn?!? Tænk, hvis man kunne have sådan et par stykker, eller fire, hængende sådan jævnt fordelt over sin seng. Med fjedre i, så man nemt kunne række ud efter dem i mørket, sutte sig på og patte løs, når tørsten meldte sig. Fremfor at ligge og forsøge at lirke sig ud til en vandpost, eller et glas vand på natbordet. Man behøvede ikke at ligge og overveje, om man skal risikere at barnet vågner eller at man lider tørstedøden. Man behøvede ikke at vågne op så hævet i ansigtet og tør i halsen, som havde man netop slået øjnene op i et fremmed telt efter otte nætter på Roskilde. Man behøvede ikke få hård mave og hæmorider af dehydrering.

En hurtig rundspørge: Ville I købe sådan et produkt? Til, hvad kan vi sige…. 150 kroner? Jeg er stadig så nyudsprunget blogger, at jeg ikke ved hvordan man laver sådan en rigtig spørgeundersøgelse. Men smid gerne en kommentar! Jeg udlover et eksemplar til en heldig læser, hvis hamsterflasken til småbørnsmødre bliver sat i produktion.

 KOPI-RIGHT! Jeg vil gerne lige skynde mig at gøre opmærksom på, at hvis du stjæler denne idé, så sagsøger jeg dig. Og det gælder helt op til 70 år efter min død.

 

2 Kommentarer på “GID JEG VAR HAMSTER + RUNDSPØRGE”

  1. Pingback: ER BØRNEMINISTEREN EVIDENSFORNÆGTER? - Verden ved siden af

  2. Pingback: JEG HAR FUNDET MIG SELV. - Verden ved siden af

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *