ENDNU EN MUSTHAVE

NynneMUSTHAVES TIL BABYEN (I EN ADSKILLELSESKULTUR)Leave a Comment

En opmærksom kvinde skrev til mig igår og gav mig et tip om dette instrument. Med reference til min omdiskuterede, og elskede og hadede, musthave-liste.
Jeg har set disse holde-i-hånd-ringe, fæstnet på klapvogne, når børn i mit nærmiljø er på tur med deres vuggestuer. Og der ikke er nok hænder at holde i. Nu findes de også til privat brug. Nu behøver vi slet ikke holde vores børn i hånden når de skal lære at gå. Vi kan “spare vores rygge” for denne svære belastning og hjælpemidlet “efterligner den naturlige måde forældre lærer deres børn at gå”, skriver de.

Forståeligt nok er løsningen udsolgt. Men der er mulighed for at pre-order.

Favre nye verden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *