EN UGLEUNGE OG ET LÆRKEBARN

NynneOm mit livLeave a Comment

Min sundhedsplejerske kaldte H for en ugleunge. Og nu har vi så fået et lærkebarn.
Jeg er så dødhamrende træt i disse dage. T hoster og vækker mig natten lang, og står op kl.5 og kalder på mig ved fornavn. Ja, den er god nok! Det er langt fra hver dag, at H kan sove middagslur. Når hun gør det, så falder hun først i søvn kl.21-22 om aften. Og så er jeg bare træt og helt ristet oppe i hovedet. Som nu.
Vi har haft en dejlig dag med besøg af to piger på H’s alder, som bliver passet af den ene af pigernes mor. En rigtig skøn kvinde, som jeg har helt lyst til at blive veninder med. Prøver at fedte mig ind med komplimenter, bassin i haven og de pæne glas fremme. Vi hyggede os mens børnene plaskede og sloges om den eneste dukke jeg havde taget med ud. De tog så hjem for at sove lur, og H skulle så også sove. Troede jeg. Det skulle hun så ikke. Så vi tog i Irma og købte ind til banankage. Og H fik sit livs første slikkepind af barberen, der bor ved siden af Irma. Vi gik så hjem og lavede den kage.
Jeg trængte ærlig talt mest til bare at sidde og glo, der ved 12-13 tiden, få lidt ro og måske tage en lur, ovenpå de sidste nætter, men H var i hopla og det går sjældent stille for sig. Trøstede mig med, at jeg synes hun er sød og at både hende og T jo nok ville falde tidligt i søvn her til aften. Og så åd jeg mig ned i kage. Kage og høje forventninger kan man komme igennem meget på.
I eftermiddags har vi haft besøg af Tobias bror, som lige er vendt hjem fra en fire måneder lang sejlads, hvilket vi fejrede med pizza og hygge og mere badebassin. Og så skulle man jo tro at børn var trætte. Men nej. Kl.21.07 sov den sidste. Den første vågnede kl.5 imorges. Fik jeg sagt det? Og om lidt skal jeg vækkes hver anden time, indtil T står op imorgen kl.5 og kalder på mig. Han vågner kl.5! Ja, og kalder mit navn. “Nynnnnnnnne Nynnnnnne Nynnnnnne”. 9 måneder gammel!
Ønsker jer en god weekend! Håber I får sovet. Alt andet ville da være tortur.

To ton smør, halvandet kilo sukker, en halv banan, 6 æg, pagepulver, vanillepulver og 500 gr. chokolade. Idag Toblerone. Prøv den, du bliver aldrig slank igen, og du vågner med sikkerhed op imorgen med høj puls og mundtørhed af værste kaliber.

 

Skulle sige fra den flotte langbenede i forgrunden, at hvis man vil på en date, så kan man bare henvende sig igennem mig. Du går ind i KONTAKT og skriver en besked. Simpelthen. Og inden du ser dig om, så sidder du på Understellet og lærer arabisk over en guldøl. Og “Børn er ingen hindring”, som der stod i profiler, dengang jeg slog mine folder på Netdating.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *