DRØMMEN OM ET DUKKEHUS

NynneOm mit livLeave a Comment

Tak for lån af billedet af dit fantastiske slot, Anja!

Vi har haft en skøn weekend, med godt vejr, havedag og oprydning i vores kælderrum. Her i lørdags var jeg så så heldig at falde over et dukkehus og en lille stald, som skulle smides til storskrald. Som man kunne se på min historie på instagram, så hyggede Hannah og jeg os søndag morgen med, at vaske det rent og tørre det af og gøre det indflytningsklart.
Under i istandsættelsen kom jeg til at tænke på det dukkehus, som I kan se her ovenfor. En mor havde på en losseplads fundet en ridderborg og sat det i stand, så man skulle tro det var løgn. Helt vildt inspirerende. Jeg tænkte… hmmm…. Skulle jeg ikke tage og gøre noget lignende? Jeg så for mig, hvordan det lille dukkehus kunne få tapetseret tegltag, gulvtæpper i stuerne, klinker på badeværelset og tapet på væggene. Måske en lille lampe i loftet. Og så blev jeg…. Træt…  Jeg gad godt være en der lavede sådan et hus, og kunne finde den proces hyggelig! Jeg ved bare, at jeg ville få fnat, når tapen helt sikkert klistrede sammen og jeg havde købt for lidt tegltag og når det slet ikke lignede det, som jeg drømte om. Det er sådan noget jeg kan få lyst til at græde over på samme måde, som når min toårige ikke kan få benene ned i hvert sit bukseben. Jeg besluttede mig for at lade dukkehus være dukkehus.
I får lov til at se det.

Der blev buret en sær miskmask af dyrearter inde i stueetagen.

Bondekonen og bondemanden holdte palæolørdag på 1. salen med fisk og vand, mens deres nabo egernet havde fået raptus ved tegnebrættet med ungen på maven.

Alle dyrene i stalden mente Hannah havde fået “mæssinger”, så de havde lagt sig side om side. Stakler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *