BOGEN “CONTINUUM CONCEPT – IN SEARCH OF HAPPINESS LOST” PÅ DANSK

NynneOm bøgerLeave a Comment

Flere har skrevet til mig angående bogen “CONTINUUM CONCEPT – IN SEARCH OF HAPPINESS LOST”, som jeg skrev om her og her. Mange ønsker at læse den på dansk.

Jeg har den på dansk i en kopi, og jeg overvejede faktisk at kopiere et par eksemplarer af bogen og forære den væk på bloggen. Jeg blev dog klar over, at det kan være ulovligt. Og det vil være for hjerteskærende for mig, hvis jeg skal ind og ruske tremmer pga. den bog. Det vil gå stik imod bogens budskaber om, at vi mennesker bør leve i det fri og at vi bør leve sammen med vores børn. Så den chance tager jeg altså ikke.

Jeg er dog i kontakt med Gyldendal, der lige nu undersøger muligheden for at bogen kan genudgives på dansk.

Bogen skal genudgives på dansk. Vi arbejder på sagen. Og det skal lykkes.

Indtil da, så kan folk læse den engelske eller låne den danske på biblioteket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *