ADSKILLELSESKULTUREN ER EN ANSKAFFELSESKULTUR

Nynne#adskillelseskulturLeave a Comment

Som I ved, så er jeg et vaskeægte produkt af adskillelseskulturen.

Det giver sig blandt andet udslag i, at jeg har rigtig mange ting, og et behov for konstant at anskaffe mig mere.

ADSKILLELSESKULTUREN ER SLÅET OVER I EN ANSKAFFELSESKULTUR.

En kultur til store skade for os selv og vores børn. Ikke mindst vores børns fremtid. Den er skadelig fordi vi bruger penge og tid på anskaffelser, fremfor tilknytning. Og fordi vi bruger penge og tid på anskaffelser, som bidrager til klimakatastrofen. Hvordan ser fremtiden ud for vores børn, når vi ikke har været der for dem de første vigtige leveår? Og når de ikke kan trække vejret eller drikke vandet, fordi vi har anskaffet os? Uden at tænke på naturen i barnet og på naturen omkring os. ADSKILLELSESKULTUREN ER SLÅET OM I EN ANSKAFFELSESKULTUR!

En kultur som skaber forringede livsvilkår for vores børn nu og i fremtiden. Jeg har fået mulighed for at deltage på kurset “Fra kaos til kærlighed” hos Lisbeth fra bloggen WWW.SMILERYNKER.DK. Som I ved så reklameres der ikke her på stedet for andet end ting og tiltag, som bidrager til OMSORGSREVOLUTIONEN – en kollektiv bevidsthedsændring. Dette er netop en reklame for sådan et tiltag.

Hvordan finder vi frem til de virkelige “musthaves”? Lisbeth er eksperten, som selv lever simpelt æstetisk smukt, i en hverdag sammen med sine børn, hvor de lever og lærer.

Jeg er selv nået langt mht. sjældent at købe nyt og anskaffe mig brugt, når der er noget vi mangler. For vi har for meget af det meste og vi vil hellere bruge penge og tid på at leve og lære sammen med vores børn. Og ikke mindst pga. klimakatastroferne, som vi mennesker har anskaffet os til.

Det handler ikke kun om at råbe op om det der er galt ude i Verden. OMSORGSREVOLUTIONEN handler også om at turde se på, hvordan vi selv er præget af adskillelseskulturen, som har slået om i en anskaffelseskultur.

Forlyster vi os, underholder vi os og forbruger vi for at dække over noget? Er al den anskaffelse et plaster på et sår, som kommer af tilknytningssvigt som vi selv (som børn af en adskillelseskultur) er blevet udsat for?

Jeg glæder mig meget over at være med på bevidsthedenbølgen fra kaos til kærlighed.

Og glæder mig over, at vi er mange💡♥️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *